Nieuws

Veel likes voor meisje dat drankspel 'Neknomination' weigert

19-feb-2014 - Marieke van den Biggelaar werd door 17 vrienden genomineerd om met het drankspel Neknomination mee te doen. Maar daar had de 18-jarige geen trek in, zegt ze tegen Omroep Brabant. "Op de eerste plaats..
lees verder

Polsbandjes voorkomen gepruts met legitimatie tijdens carnaval

19-feb-2014 - In samenwerking met de lokale horeca deelt de gemeente Roosendaal voor en tijdens carnaval gratis polsbandjes uit aan jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Op deze manier kunnen jongeren zonder vertoon va..
lees verder

'Leefstijl van invloed op risico miskraam'

19-feb-2014 - Meer dan een kwart van de eerste miskramen kan worden voorkomen door een combinatie van leefstijlveranderingen. Dat stellen Deense onderzoekers. Volgens de onderzoekers van de Universiteit van Kopen..
lees verder

Alcoholverbod nekslag voor plattelandsdisco’s

19-feb-2014 - Het alcoholverbod voor 18-minners dreigt een slachting aan te richten onder plattelandsdisco's. De eerste zaken moeten inmiddels hun deuren sluiten. Het alcoholverbod voor 18-minners is de nekslag vo..
lees verder

Alcoholverbod in Amsterdams centrum verlengd

19-feb-2014 - Stadsdeel Centrum blijft alcoholverboden hanteren in het Amsterdamse centrum. Tot 1 maart 2015 is het alcoholverbod verlengd. Het verbod geldt bij het noordelijk Wallengebied, waaronder de Nieuwmarkt,..
lees verder