Nieuws

Wereldberoemde alcoholisten aan het werk

9-dec-2013 - Wereldberoemd zijn ze inmiddels: de alcoholisten die in Oost sinds anderhalf jaar de straten schoonhouden. Onder andere de New York Times schreef al over het project van de Regenboog Groep en ook in ..
lees verder

Groningers roken meer, drinken minder

9-dec-2013 - Het aantal Groningers dat rookt, is weer licht toegenomen. Dat blijkt uit het vierjaarlijkse Gezondheidsprofiel van de GGD Groningen. Dit is onder meer gebaseerd op de antwoorden van 8.500 volwassenen..
lees verder

Supermarkten verkopen alcohol aan minderjarigen

9-dec-2013 - De gemeente Utrecht heeft de afgelopen twee maanden twee supermarkten en een slijterij boetes opgelegd van 1.360 euro omdat ze alcohol hebben verkocht aan minderjarigen. Vier horecaondernemingen krege..
lees verder

Horecabrains gaat jongeren waarschuwen tegen boa's

27-nov-2013 - Horecabrains adviseert grotere horecabedrijven een jingle te laren horen zodra er een boa Drank- en Horecawet actief is in de zaak.Doel van deze 41 seconden durende waarschuwings-jingle is bezoekers e..
lees verder

Twitter vraagt leeftijd voor volgen drankmerk

27-nov-2013 -  Wie drankmerken wil volgen via Twitter, moet voortaan zijn of haar geboortedatum opgeven. Twitter controleert vervolgens of de twitteraar wel oud genoeg is om alcohol te mogen drinken.Volgens Tw..
lees verder