single.php
. . . gezondheid Ik was zo dronken dat ik buiten bewustzijn raakte. Nu ben ik niet ongesteld geworden. Kan dat met de alcohol te maken hebben?

Ik was zo dronken dat ik buiten bewustzijn raakte. Nu ben ik niet ongesteld geworden. Kan dat met de alcohol te maken hebben?

Ik ben een 2 weken geleden erg dronken geweest door alcohol, zo erg dat ik buiten bewustzijn ben geraakt. Nu moest ik een week later ongesteld worden, maar dat is niet gebeurd. Kan dat met de alcohol te maken hebben?

Doordat je veel gedronken hebt kan je lichaam van slag raken en heeft  enige dagen nodig om zich weer helemaal te herstellen. De menstruatiecyclus kan snel ontregeld raken, door ziekte, stress en dergelijke. Of een keer overmatig drinken de oorzaak van het uitblijven van jouw menstruatie is, is niet vast te stellen. Wel is het zo dat langdurig overmatig alcoholgebruik de menstruatiecyclus kan beïnvloeden.
Lees hier meer over verantwoord alcoholgebruik.

Mocht je menstruatie te lang op zich laten wachten en je je ongerust maken kun je het beste even bij de huisarts langs gaan. Als je ongerust bent omdat je niet weet of je veilig gevreeën hebt kun je het beste ook even naar de huisarts gaan. Mocht je vragen hebben kun je bellen met de Alcohol Infolijn, 0900-1995 (10 ct p/m).

Heb je gevonden wat je zocht?
JaNee
Stel een vraag
Scroll naar boven