Nieuws

Politie pleit voor verplicht alcoholslot en begrenzer in auto's

20-feb-2017 - Om het aantal verkeersslachtoffers naar beneden te brengen, moet iedere auto worden uitgerust met een alcoholslot, snelheidsbegrenzer en technologie die een smartphone blokkeert. Daarvoor pleit Egbert..
lees verder

Veel pubers drinken tijdens carnaval voor het eerst alcohol

13-feb-2017 - Veel pubers drinken tijdens carnaval voor het eerst alcohol. Dat ze in deze periode makkelijk in de verleiding komen is niet zo gek; er hangt een sfeer van ‘lang leve de lol’, er is minder..
lees verder

Uw kind en alcohol tijdens carnaval

13-feb-2017 - Heeft u kinderen in de puberleeftijd, dan zouden die met carnaval in de verleiding kunnen komen om met alcohol te gaan experimenteren. En voor jongeren vanaf 18 jaar die willen drinken is het met zo'n..
lees verder

IkPas 2017 weer van start

3-feb-2017 - 30 of 40 dagen geen alcohol drinken. IkPas is een uitdaging voor jezelf, om te kijken wat een maand zonder alcohol met je doet. Veel deelnemers van de eerste twee edities gaven aan onbewust een patroo..
lees verder

Planken: “Plan je IkPas-deelname vooraf goed”

30-jan-2017 - Nieuwsuur sprak – naar aanleiding van de jongste gegevens over het effect van één maand niet drinken op het functioneren van de lever - vandaag met Martijn Planken van de website i..
lees verder