Menu

Hoofdmenu

Gember glow: een sprankelend alcoholvrij aperitief voor de feestdagen

Op zoek naar een alcoholvrij welkomstdrankje of aperitief voor de feestdagen? Deze combinatie van sinaasappel, gember en rozemarijn zorgt voor een perfecte balans tussen zoet, fris en kruidig. En volledig alcoholvrij!

Zo maak je ‘m

Vul de glazen met ijsblokjes.

Meng in een kan: 100ml vers sinaasappelsap, 1 eetlepel citroensap en eventueel wat honing/ahornsiroop. Roer totdat de honing is opgelost.

Schenk voorzichtig 400ml ginger ale (of ginger beer) en 100ml bruiswater erbij. Roer daarna heel kort zodat de bubbels niet verdwijnen.

Verdeel het drankje over de glazen en garneer met een takje rozemarijn en een schijfje sinaasappel.

Meer alcoholvrije recepten

Bekijk meer alcoholvrije drankjes en mocktails, zoals de ‘blue cloud’ of de ‘bojito’!

Naar de recepten
Stel een vraag