Nieuws

Helpt een flesje antikatermiddel tegen je kater?

28-sep-2019 - Na een avondje stappen met veel alcohol moet je de volgende ochtend weer fris en fruitig opstaan. Het Sterke Reddertje is een drankje dat belooft dat je lichaam gezond en effectief herstelt waardoor j..
lees verder

Kritiek op Chateau Meiland, waar de wijn rijkelijk vloeit

12-sep-2019 - Floor van Bakkum van de Jellinek en Wim van Dalen van het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP hebben in RTL Boulevard kritiek geuit op het reality tv-programma Chateau Meiland (bekend van de ..
lees verder

Een borrel en een televisiecamera: een hels huwelijk

12-sep-2019 - RTL Nieuws is in verlegenheid gebracht door een nauwelijks te volgen optreden van Frits Wester. Samenklonterende woorden, weifelend uitgespuwd door de doorgaans zo professionele politiek verslaggever...
lees verder

Ouders stoppen best 3 maanden voor bevruchting al met roken en drinken (en ja, dat geldt voor allebei)

9-sep-2019 - Een kinderwens? Eérst gezond leren leven, zeggen dokters. Koppels - nee, niet alleen vrouwen - die het beste voorhebben met hun baby, moeten volgens professor Lode Godderis (KU Leuven) al drie ..
lees verder

Hoe 'Mooiste Meisje van de Klas' Saskia (43) verslaafd raakte aan alcohol

4-sep-2019 - Saskia houdt op de middelbare school al van drank en feesten. In ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’ (AVROTROS) vertelt ze hoe dit later uitmondt in een fikse alcoholverslaving. Als ze door ..
lees verder